Het verhaal bij het beeld

Attack Great White Shark

Witte Haai

 

Datum: 26 mei, 2011

Plaats: South Africa

 

Op het juiste moment afgedrukt (en veel geluk gehad).  Deze werd genomen tijdens een rondvaart aan de Oostkust in Zuid Afrika.  Na een klein uurtje varen kwam deze haai rond de boot zwemmen, en schoot even later met wijd gespreide kaken uit het water. Indrukwekkend en angstaanjagend!  

 

 

Beauty of Decay

Vergane glorie

 

Datum: 11 januari, 2012

Plaats: Florida - The Keys

 

Na een lange wandeling in Florida kwam deze brug plots in het vizier.   Ooit was dit een brug tussen 2 kleine moerassige eilandjes, maar nu was dit nog slechts een houten geraamte dat de tand des tijds moeizaam had doorstaan.  Aan de andere kant bevond zich een verlaten eilandje; een oase van rust!   

Catching the sun

Catching the Sun

Datum: 4 december, 2009

Plaats: Tenerife

 

We waren even aan het rusten op het strand, toen deze paraglider voorbij suisde.  Net toen hij voor de ondergaande zon vloog, drukte ik af.  Hij doet me denken aan de legende van Daedalus & Icarus.   

Bee Head

Bij Macro

 

Datum: 1 september, 2012

Plaats: Belgie 

 

Ik was aan het experimenteren met een "reverse macro ring" die toelaat om macro fotos te nemen met bestaande zoom lenzen door ze omgekeerd op het toestel te koppelen.  Een vermoeide bij in het appartement werd even later mijn model.