Persoonlijke workshops

 

Tijdens een gepersonaliseerde workshop geef ik uitleg over de basisprincipes van fotografie en compositietechnieken en trekken we er samen op uit in de natuur.

 

Je wordt op voorhand gecontacteerd, zodat ik beter begrijp wat je kan en voornamelijk wat je exact wil leren.  Op basis daarvan doe ik een aantal voorstellen voor tijd en locatie, meestal bij jou in de buurt.  Bij slecht weer (regen) wordt de sessie uitgesteld of terugbetaald.

 

Tijdens de sessie besteden we beperkt tijd aan theorie, en gaan we daarna een aantal technieken uitproberen en bespreken. Je komt zeker met een hele hoop fotos thuis waarop je trots kan zijn en waarvan je op voorhand niet dacht dat je ze kon maken.

Ook na de sessie kan jij me blijven contacteren, b.v. om jouw werk te bespreken.

 

De kostprijs is 40 Eur voor het eerste uur, en 25 Eur voor elk volgend uur. We bepalen samen hoeveel uur je wil besteden, en natuurlijk in functie van het onderwerp van de workshop. Toegangsgelden, maaltijden en dranken, verzekeringen,... zijn niet inbegrepen.  Een voorschot van 20 Eur wordt betaald voor de sessie, en het saldo bij aanvang van de sessie.

 

Contacteer me indien je een afspraak wilt maken, of meer uitleg wilt.